Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

KVINDER | 

Vibratorer

Fjernbetjente Vibratorer

Oplev en ny dimension af nydelse og intimitet med vores udvalg af fjernbetjente vibratorer. Disse sexlegetøjer er designet til at give mere frihed.

  Gå til forrige side
Vare pr. side: Sortering:
 

We-Vibe Jive G-Punkt Vibrator Æg

We-Vibe Jive G-Punkt Vibrator Æg

899,00 Dkk
 
We-Vibe Bloom Bækkenbundskugler og Vibrator

We-Vibe Bloom Bækkenbundskugler og Vibrator

969,00 Dkk
 
B-Vibe Rimming Anal Plug med Fjernbetjening

B-Vibe Rimming Anal Plug med Fjernbetjening

1.089,00 Dkk
 
Velvet Remote Control Egg - Vibrator æg

Velvet Remote Control Egg - Vibrator æg

399,00 Dkk
 
Trådløst Vibrator Æg Love Shuttle

Trådløst Vibrator Æg Love Shuttle

525,00 Dkk
 
Vibrating Intimate Spreader G-Punkt Stimulator

Vibrating Intimate Spreader G-Punkt Stimulator

519,00 Dkk
 
Vibrator Trusser C-Streng

Vibrator Trusser C-Streng

449,00 Dkk
 
Ultra7 Vibro Bullet Trådløs Vibrator

Ultra7 Vibro Bullet Trådløs Vibrator

375,00 Dkk
 

  Gå til forrige side
Vare pr. side: Sortering:
 


 

Fjernbetjente Vibratorer

Oplev en ny dimension af nydelse og intimitet med vores avancerede udvalg af fjernbetjente vibratorer. Disse innovative sexlegetøjer er designet til at give maksimal tilfredsstillelse, uanset om du er alene eller sammen med en partner. Med en fjernbetjent vibrator kan du tage fuld kontrol over dine oplevelser og nyde intens stimulation, præcis når og hvor du ønsker det. Disse produkter kombinerer teknologi og design for at skabe en uovertruffen erotisk oplevelse.

  • Fjernbetjening: Styr vibrationerne fra en afstand med en trådløs fjernbetjening, hvilket giver mulighed for spændende parlege eller diskret solo fornøjelse. Nogle modeller kan endda styres via en smartphone-app, hvilket åbner op for endnu flere muligheder og gør det nemt at bruge vibratoren, uanset hvor du befinder dig.
  • Multifunktionelle indstillinger: Vælg mellem et bredt udvalg af vibrationsmønstre og intensiteter for at skræddersy din oplevelse. Fra blide bølger til intense pulseringer - vores fjernbetjente vibratorer tilbyder noget for enhver smag.
  • Diskret design: Mange af vores modeller er kompakte, støjsvage og har et diskret udseende, hvilket gør dem perfekte til brug både hjemme og ude i det offentlige rum. Ingen vil vide, at du nyder en privat stund, medmindre du ønsker det.
  • Høj kvalitet: Fremstillet af kropssikre materialer, der er bløde, hypoallergene og behagelige mod huden. Disse vibratorer er designet til at give dig en tryg og behagelig oplevelse hver gang.
  • Genopladelig: Med lang batterilevetid og nem genopladning via USB, sikrer vi, at din vibrator altid er klar til brug. Sig farvel til engangsbatterier og hej til miljøvenlig nydelse.

Fordele ved en fjernbetjent vibrator

  • Øget intimitet: Fjernbetjente vibratorer er perfekte for par, der ønsker at eksperimentere og bringe noget nyt og spændende ind i deres sexliv. Overlad kontrollen til din partner og nyd den uforudsigelige nydelse, der følger med.
  • Fleksibilitet: Ideel til langdistanceforhold eller for dem, der søger en alsidig og brugervenlig løsning. Med fjernbetjente vibratorer kan I holde gnisten i live, selv når I er langt fra hinanden.
  • Diskretion: Fjernbetjeningen giver mulighed for diskret brug, selv i offentlige omgivelser. Nyd en hemmelig nydelse uden at nogen bemærker det.
  • Personlig tilpasning: Med mange forskellige modeller og funktioner at vælge imellem, kan du finde en vibrator, der passer perfekt til dine præferencer og behov. Uanset om du er til kraftige vibrationer eller blide kærtegn, har vi noget, der vil tilfredsstille dig.

Brugstips:

For at få mest muligt ud af din fjernbetjente vibrator, anbefaler vi at eksperimentere med de forskellige indstillinger og funktioner for at finde ud af, hvad der føles bedst for dig. Husk at bruge en vandbaseret glidecreme for at forbedre komforten og nydelsen. Rengør altid din vibrator grundigt før og efter brug med en mild sæbe eller en speciel sexlegetøjsrens for at sikre hygiejnen.

Oplev uforglemmelige øjeblikke af nydelse og opdag en ny verden af erotiske muligheder med en fjernbetjent vibrator. Lad dine fantasier blive til virkelighed og bring din intime tid op på et nyt niveau med vores eksklusive udvalg af fjernbetjente vibratorer. Vælg din favorit blandt vores sortiment og udforsk de mange muligheder, der venter dig.

 

 
 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook