Cookie Consent by Free Privacy Policy
FeeBee.dk
Varekurv - Antal varer i kurven
 

KVINDER

Lingeri og Beklædning

Skal du forføre eller blot forkæle dig selv, så finder du det rigtige lingeri her. Vores store udvalg byder på lingeri høj kvalitet i stort set alle størrelser. Du finder her, netop det du skal bruge for at udleve din feminine side fuldt ud. Der er naturligvis returret på vores lingeri og vi bytter også gerne hvis det ikke passede som forventet.

BH og BH-Sæt

BH og BH-Sæt

Body og Teddy

Body og Teddy

Catsuits, Lingeridragter og Bodystocking

Catsuits & Bodystocking

Diverse beklædning

Diverse

Handsker i blonder, satin, lak og latex

Handsker

Jakke, Top og Shirt

Jakke, Top og Shirt

Leggings og Bukser

Leggings og Bukser

Lingeri sæt, Hofteholder og sæt med Strømpeholdere

Lingeri sæt & Hofteholdere

Negligé, Natkjoler og Babydolls

Negligé og Babydolls

Trusser og G-streng

Trusser og G-streng

Frækt lingeri - Forkæl dig selv og/eller din partner med noget frækt undertøj!

Her finder du vores store udvalg af sexet, frækt og forførende lingeri og undertøj. Der er noget for alle stilarter og størrelser. Vores lingeri er lavet af lækre materialer og er af høj kvalitet. Vi bytter selvfølgelig, hvis du får bestilt den forkerte størrelse.

Enhver kvinde bør eje noget frækt lingeri!

Hvis du vil forføre ham fuldstændigt, hvis du vil føle dig ekstra lækker og sexet, så er der ingen vej udenom det frække undertøj. Det er selvfølgelig helt forskelligt, hvad det er, fra person til person, men det har til fælles, at det tænder.

Med det rette sæt undertøj vil du som kvinde føle dig mere feminin og attraktiv, han kan straks mærke det, og dermed øges lysten hos begge. Din mand vil elske og takke dig for at bære en sexet outfit, han vil ønske dig endnu mere. Sexet undertøj hjælper simpelthen med at krydre og forbedre sexlivet.

Overrask din mand, når han kommer hjem, iført kun et lille sæt lækker lingeri. Lad ham vide, at du har noget krydret indeni, når I er ude. Effekten er meget tydelig, og du vil elske det boost, det giver til din selvtillid, når du ser lidenskaben i hans øjne.

Hvorfor kun til fester eller specielle lejligheder!

Hvorfor kun klæde sig lidt ekstra fint, når du skal ud eller til specielle lejligheder? Hvorfor ikke føle dig lækker og ekstra attraktiv hver dag i ugen. Følelsen af at have et lækkert sæt undertøj under vil give dig en bedre følelse i hverdagen og give dig et ekstra boost.

Hvis du har lyst til at tænde din kæreste eller mand helt spontant, er det også altid en fordel at være forberedt. Her må vi være ærlige og sige, at et par bomulds-trusser simpelthen ikke er frækt. Et sæt blondelingeri derimod, det virker underværker.

Hvis du vil se sexet ud, så bær undertøj!

Klæder skaber folk, siger et gammelt ordsprog. Der er noget om snakken, og der er ingen tvivl om, at du afspejler, hvem du er, med det tøj, du bærer. Uanset om du leder efter en partner eller har en, sender du klare signaler med, hvad du har på.

I vores sexbutik har vi et kæmpe udvalg af forskelligt lingeri til enhver smag. Noget til at krydre de specielle øjeblikke og hverdagen. Vi har sexet lingeri, der også er praktisk, behageligt at have på og giver den rette effekt. I vores udvalg har vi noget til enhver størrelse i enhver farve.

 

Få spændende nyheder, tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Med vores nyhedsbrev sparer du penge og er altid up-2-date.

For mere information omkring vores nyhedsbrev - tryk her
 
Webshop Mærket - Godkendt

FeeBee.dk - Alt til hendes univers.

Kundecenter | Kontakt | Betingelser | Gavekort | Målskema | 25% RABAT | Porto

FeeBee Copyright (C) all rights reserved by S2000 & Sexshop BE. Powered by Intelitech

Instagram Twitter Facebook